Kontakt oss på e-post: tastefruitfullife@asepop.gr

Finn oss på sosiale medier

FacebookLinkedInInstagram

Produsentorganisasjoner

Landbrukssamarbeidet “ASEPOP VELVENTOS

Landbrukssamarbeidet “ASEPOP VELVENTOS” (www.asepop.gr) er et samarbeid som bidrar til økonomisk vekst, ikke bare i Velventos-regionen (i Kozani, Hellas), men også til gresk økonomi generelt.

Det ble grunnlagt i 1917 og har omtrent 400 aktive medlemsprodusenter som dyrker ca. 650 ha. Det har blitt velkjent utover greske grenser takket være sine fantastiske kvalitetsprodukter og sine moderne dyrkingsmetoder. Produktene, hovedsaklig fersken, selges i hele Hellas og eksporteres til Sentral- og Øst-Europa.

Landbrukssamarbeid av Rachi Pieria “AGIOS LOUKAS”

Landbrukssamarbeidet av Rachi Pieria “AGIOS LOUKAS” (www.kerasiarachis.gr) ble offisielt grunnlagt som et samarbeid i 1991 og har over 100 medlemmer og en kirsebærlund på over 110 ha.

Sertifiserte kvalitetsstandarder for dyrking og behandlingsprosedyrer gjelder. Retningslinjene relatert til dyrking, produksjon, emballasje og markedsføring styres av prinsipper om å respektere forbrukere, produsenter og miljøet.

I 2007 fikk samarbeidet innvilget foreløpig anerkjennelse som produsentorganisasjon med betegnelsen P.O. “AGIOS LOUKAS” av Rachi Pieria og implementerte en stor investeringsplan for utvidelsen av fasiliteteene som økte samarbeidets resultat og gjorde regionen populær.